3 d’octubre del 2021

Canviam d’espai d'activitats setmanals

Benvolgudes famílies, com avançàrem a la reunió informativa, enguany l’activitat de l’Esplai Coanegra tendrà lloc al Casal d’Entitats Sa Graduada, situat a la plaça d’Andreu Torrens.

A començament d’estiu l’actual rector de la Parròquia, responsable de la cessió de l’espai de què disposàvem el curs passat a Can Sanxo, ens va notificar que a partir d’ara no en podríem fer ús, ja que s’hi tenen prevists altres usos imminents. Els monitors buidàrem el nostre material de la sala de Can Sanxo i en tornàrem les claus, tancant així la nostra relació amb aquell espai, amb molt bon record del nostre primer curs i agraïts per l’acollida que hi hem tingut en un any delicat per mor de la pandèmia.

El passat 16 d’agost de 2021 ens reunírem amb la regidora de joventut de l’Ajuntament per a tractar el problema de l’espai de cara al curs que comença i pactàrem que podríem fer servir les sales el Casal d’Entitats Sa Graduada, que disposa de fins a vuit aules, amb espai de sobra per a activitats d’interior i una sala compartida per a emmagatzemar-hi material. Estam molt satisfets amb la solució rebuda per part de l’Ajuntament, que dona resposta a les nostres necessitats i millora les condicions i possibilitats quant a espais d’interior que teníem el curs passat, especialment pel que fa als dies de pluja i fred. És clar que a partir d’ara no disposarem d’un pati propi, però seguirem apostant per activitats a l’aire lliure aprofitant els espais del poble: places, parcs, poliesportiu... La ubicació del Casal d’Entitats és bona en aquest sentit i les possibilitats són moltes.

L’Esplai Coanegra farà un ús no exclusiu de les sales disponibles, per norma general els dissabtes de matí i de forma extraordinària per a reunions de l’equip de monitors o altres activitats. És a dir: que seran espais que perfectament podran acollir activitats externes a l’esplai la resta de setmana, que és com pensam que ha de ser. Al Casal d’Entitats acull també entre setmana el Casal de Joves, amb qui hem començat ja la convivència i amb qui esperam tenir bona relació i poder cooperar i col·laborar.