12 de setembre del 2022

Inscripcions 2022/2023

Benvolguts infants i famílies, esperam que hàgiu passat molt bones vacances... aviat s'acabarà l'estiu i a l'Esplai Coanegra anunciam ja l'inici del nou curs, 2022-23!

Donam així el procés d'inscripció per començat. Recordau que per a formalitzar-la, és necessari omplir la fitxa telemàticament i fer-nos arribar l'autorització de curs complimentada i signada. Podeu consultar tots els detalls referents a la inscripció a l'apartat d'inscripcions de la web.

Dia 28 de setembre durem a terme una xerrada de presentació al Casal d'Entitats, a la plaça d'Andreu Torrens, a les 20 h. per a presentar el projecte, parlar del curs, del funcionament, de les activitats previstes per a enguany i aclarir dubtes sobre la inscripció.

Igual que en els cursos anteriors, les places són limitades i, fins a dia 1r d'octubre, donarem prioritat als infants inscrits durant el curs passat. A partir d'aleshores, l'admissió serà per ordre de sol·licitud. Així mateix, podem avançar que l'esplai tendrà més capacitat per adaptar-se al nombre de sol·licituds rebudes durant aquestes setmanes que per a inscripcions que arribin més tard.

El curs començarà dissabte dia 8 d'octubre. Tenim ganes ja de retrobar-nos i de conèixer cares noves! Fins aviat!
 
Vos adjuntam el cartell perquè ens pugueu ajudar a fer-ne difusió: