29 de febrer del 2024

Escola de Pasqua 2024

Benvolgudes famílies, enguany durem a terme una Escola de Pasqua organitzada per l'Esplai Coanegra. Serà una activitat extraordinària amb inscripcions a part i oberta a tots els infants interessats del poble que tendrà lloc de dia 2 a dia 5 d'abril al Casal d'Entitats Sa Graduada (on feim esplai normalment) de 9 a 14 hores.
 
Farem activitats, tallers, jocs, etc. amb la idea de passar els dematins de les vacances en companyia.
 
Podreu inscriure els vostres fills a l'Escola de Pasqua mitjançant aquest formulari.  Els infants ja inscrits a les activitats de curs de l'Esplai que hi vulguin participar també l'hauran d'emplenar. A part, ens haureu de fer arribar l'autorització de participació a l'activitat. La inscripció a l'Escola de Pasqua es paga a part i té un preu de 50 euros (amb un 10% de descompte sobre el total a pagar si s'hi inscriuen germans).
 
Tant l'autorització com el pagament, que es farà en efectiu, ens els podeu fer arribar qualsevol dissabte que siguem al casal abans de començar o en acabar l'esplai, a les 11 o a les 13 hores respectivament. També podeu dur-nos-ho tot dia 2 d'abril mateix en començar l'Escola de Pasqua.

Actualització. A l'escola de Pasqua oferirem servei d'escola matinera a partir de les 8 h sempre que hi hagi famílies que ho hagin de menester. Per al servei de matinera es pagaran 3 euros per dia que s'aportaran el mateix dia en efectiu. Podreu indicar-nos si en voleu fer ús en emplenar el formulari d'inscripció o escrivint-nos per correu electrònic.
 
Us adjuntam també el cartell de difusió de l'activitat, podeu compartir-lo amb aquelles persones que hi puguin estar interessades, vos ho agrairem.