25 d’abril del 2023

Anunci campament d'estiu

Benvolgudes famílies, perdonau la tardança. Vos comentam com està el tema del campament d'estiu.

Els monitors hem pres la decisió de proposar un campament d'estiu de dia 31 de juliol a dia 4 d'agost. En els pròxims dies tendreu la proposta al detall. El que sí que vos podem avançar és que per a dur-lo a terme, enguany, posarem com a requisit que hi hagi un mínim de participants de l'esplai.

Parlàrem d'això ja a la reunió d'inici de curs: no és qüestió de pressionar ningú, simplement que entre tots entenguem que per a l'equip de monitors suposa un esforç important poder oferir un campament d'estiu, i estam disposats a fer-lo amb molt de gust sempre que els infants de l'esplai l'aprofitin. Desafortunadament, si hi ha massa pocs interessats i hem d'acabar omplint el campament amb infants externs, trobam que la millor solució és que els interessats cerquin alternatives (campaments d'empreses, d'altres entitats...).

Insistim que farem la proposta amb tota la il·lusió perquè tengui bona acollida perquè, per davant de tot, ho volem intentar! Estau atents, intentarem que tots els detalls que puguem donar del campament arribin entre demà i passat demà.

En tot cas podem avançar que dissabte a les 11 h (horari de l'esplai) hi haurà reunió informativa sobre el campament al casal d'entitats. Hi haurà esplai amb normalitat, un monitor serà a la reunió mentre la resta de l'equip fan activitats amb els infants.