26 d’abril del 2023

Preinscripcions campament d'estiu

Obrim les preinscripcions per al campament d'estiu 2023!

Com a novetat respecte a anys anterior, remarcam que el campament només es durà a terme si hi ha un mínim d'infants de l'esplai interessats.
 
Les dates designades són de dia 31 de juliol a dia 4 d'agost de 2023 (5 dies i 4 nits) i estarà obert a tots els infants inscrits a l'esplai (a partir dels 3 anys).

Tot i que el lloc d'acampada està per confirmar, serà preferentment a una de les zones d'acampada de Lluc (segurament es Pixarells). La falta de confirmació es deu al fet que a partir d'enguany aquestes zones d'acampada no permeten reserves a més de 45 dies de la data de reserva. L'esplai contempla alternatives en cas que hi pugui haver cap imprevist en aquest sentit.

Amb l'obertura del termini de preinscripció, les famílies interessades podran preinscriure els seus fills al campament lliurant el full de preinscripció que podeu descarregar al web i pagant un dipòsit de reserva de 50 €. Aquest dipòsit suposarà un avanç al pagament del preu total del campament, que encara està per determinar. L'esplai es compromet que el preu total no superarà els 150 € per participant (si finalment podem anar a Lluc, no arribarà als 130 €).

Els doblers de la reserva no es tornaran en cas d'absència final sense causa justificada (causa mèdica o altres causes majors). Sí que es tornaran en els següents supòsits:

  • Si el campament finalment no es duu a terme, ja sigui perquè no s'arriba al mínim de participants necessaris o per qualsevol altra causa.
  • Si el campament, pel motiu que sigui, es dugués a terme en unes dates o condicions diferents de les anunciades inicialment i la família no s'hi pogués adaptar.

 

Podreu efectuar la preinscripció els dissabtes en l'horari d'esplai.

La data límit per a lliurar la preinscripció serà dissabte dia 13 de maig, moment en què tancarem el procés. L'esplai confirmarà abans de dia 21 de maig si el campament es durà a terme.

Recordau que aquest dissabte dia 29 d'abril a les 11 h (horari de l'esplai) hi haurà reunió informativa sobre el campament al casal d'entitats. Hi haurà esplai amb normalitat, un monitor serà a la reunió mentre la resta de l'equip fan activitats amb els infants. Parlarem del campament fil per randa i ens podreu plantejar els vostres dubtes.