6 de juny del 2023

Segon pagament i autorització campament d'estiu

Benvolgudes famílies. Avui escrivim a l'atenció dels qui s'han inscrit al campament d'estiu.

Tot avança amb bones vibracions de cara al campament, i segurament d'aquí a molt poc ja podrem confirmar la reserva d'acampada a Lluc. A fi de no demorar més els tràmits amb vosaltres, activam el segon pagament i el lliurament de l'autorització de participació a l'activitat. Tendreu fins dissabte dia 17 de juny per a lliurar-nos les dues coses.

El preu final del campament serà de 120 € per infant, dels quals ja n'heu pagat 50 € (per tant, heu de fer un segon pagament de 70 €). S'aplicarà un 10% de descompte sobre el total familiar en cas d'inscriure-hi germans.

Si finalment el campament no es pogués dur a terme a Lluc i haguéssim de fer canvis in extremis, vos n'informarem degudament. Recordau que si cap canvi hagués d'influir en el preu, les dates o les condicions de l'activitat, tendreu dret a un reemborsament íntegre, tant de la reserva com del segon pagament.

Trobareu l'autorització prement aquí. Si teniu cap dubte o cap denou, contactau amb els monitors per privat, estam a la vostra disposició.